FORMACIÓ

OFERTA FORMATIVA D'HIVERN DE TORRE JUSSANA

La formació que ofereix Torre Jussana té per objectiu incidir globalment en les Juntes Directives i en les persones amb responsabilitats dins les associacions per millorar les seves competències, coneixements i habilitats.

Per aconseguir-ho, la proposta formativa del centre es basa en els quatre àmbits clau pel bon funcionament de qualsevol associació: la intenció, la participació, l'acció i la gestió, i es concreta en tres blocs: formació bàsica, d’aprofundiment i complementària, a partir dels quals es poden establir diferents itineraris personalitzats per a cada entitat.


Ja realitzat o inscripcions tancades Inscripcions obertes No realitzat. Inscripcions pendents d'obrir

GENERAL

LEGALITAT

FISCALITAT

ECONOMIA

  • NOVETATS EN LES COTITZACIÓNS I SISTEMA CRETA: COM AFECTA A LES ASSOCIACIONS? Sabeu quines són les principals novetats en l´àmbit de la cotització? Què coneixeu del sistema CRETA? Amb aquesta xerrada s'informarà sobre les novetats en l'àmbit laboral que representa per les associacions el sistema CRETA, i què caldrà tenir en compte per evitar possibles sancions. Dates i horari : 21 de gener de 10:00 a 12:30 h Confirmació de la inscripció: 12 de gener
  • COMPTABILITAT PER ASSOCIACIONS I Que no se us escapi res de la gestió econòmica de l'associació! Aquest curs pretén proporcionar uns coneixements bàsics de tota la mecànica i el procés de la comptabilitat, així com donar a conèixer diferents eines per a la previsió, el seguiment, l'avaluació i l'anàlisi dels recursos econòmics. Dates i horari : 27, 29 de gener, 3 i 5 de febrer de 17:30 a 20:30 h Confirmació de la inscripció: 13 de gener
  • COMPTABILITAT PER ASSOCIACIONS II Voleu aprofundir en l'aprenentatge de la gestió econòmica i financera de la vostra entitat? Aquest és el vostre curs! Un cop realitzat tindreu la capacitat de construir ì d'analitzar les dades econòmiques de la vostra associació, així com de planificar-ne els recursos econòmics i financers. Per inscriure's a aquesta formació cal haver realitzat el curs 'Comptabilitat per associacions I' o tenir coneixements previs de comptabilitat Dates i horari : 10, 12, 17 i 19 de febrer de 17:30 a 20:30 h Confirmació de la inscripció: 27 de gener Accedeix al formulari d'inscripció!
  • EINES I RECURSOS PER A LA CAPTACIÓ DE FONS És el moment d'elaborar un pla de finançament per a l'associació. Amb aquest curs descobrireu estratègies i eines útils per obtenir noves vies de finançament procedents d'entitats públiques, d'entitats privades i de particulars, així com de la pròpia associació. Dates i horari : 3, 5, 10 i 12 de març de 10:00 a 13:00 h Confirmació de la inscripció: 17 de febrer Accedeix al formulari d'inscripció!

PARTICIPACIÓ

ESTRATÈGIA

COMUNICACIÓ

Contacta amb Torre Jussana
Tel. 932 564 118
Dl: de 16 a 20h
Dm-Dv: de 10 a 14h i de 16 a 20h
tjussana@bcn.cat
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30

Subscriu-te al butlletí TJExpress

Demana la teva formació a mida

Quines necessitats formatives teniu? Contacta'ns al 932 654 118 o a tjussana@bcn.cat
Servei disponible per a coordinadores, federacions i taules sectorials.

Torre Jussana
Centre de Serveis a les Associacions de Barcelona
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30 - 08035 Barcelona
932 564 118 | tjussana@bcn.cat
Com arribar-hi?
Avís legal