FORMACIÓ

OFERTA FORMATIVA DE PRIMAVERA DE TORRE JUSSANA

Aquesta formació va adreçada a les persones associades, al col·lectiu de voluntariat i als equips tècnics de les associacions amb seu a Barcelona ciutat.

Les persones interessades hauran de comprometre's a assistir al 80 % de les sessions dels cursos i al 100% dels tallers
Formació gratuïta


PDF amb tots els cursos, tallers i xerrades

Ja realitzat o inscripcions tancades Inscripcions obertes

ÀMBIT D'INTENCIÓ

 • TALLER: QUINES SON LES CLAUS PER TAL QUE UNA ASSOCIACIÓ FUNCIONI CORRECTAMENT? Com aconseguir un funcionament adequat de l'associació? En aquest taller es realitzarà una diagnosi de quin i com és el funcionament de la vostra entitat i quins àmbits de treball podríeu reforçar. Des de Torre Jussana s'oferirà la possibilitat de realitzar un seguiment dels processos de millora que esteu realitzant o vulgueu fer. Docent: Aina Vera Taller 1 Dates i horari del taller: 6 de maig de 17 h a 20:30 h Confirmació de la inscripció: 29 d'abril Accedeix al formulari d'inscripció!


  Dates i horari: 11 de juny de 10 h a 13:30 h Confirmació de la inscripció: 4 de juny Accedeix al formulari d'inscripció!
 • XERRADA INFORMATIVA: PER QUÈ I COM CONSTITUIR UNA ASSOCIACIÓ? Teniu un projecte per desenvolupar a BCN i us plantegeu constituir una associació? Aquesta sessió us ajudarà a saber si la iniciativa que voleu portar a terme es pot vehicular a través d'una associació o, potser, us cal contemplar alguna altra forma jurídica. També us servirà per a conèixer la realitat del teixit associatiu de la ciutat, les iniciatives ja existents i els elements clau per aconseguir un bon funcionament associatiu. Aquesta xerrada es realitza cada mes. Docent: Aina Vera Dates i horari de la xerrada informativa: 19 de maig de 17 h a 19 h Accedeix al formulari d'inscripció!


  Dates i horari: 19 de juny, de 10 h a 12 h Accedeix al formulari d'inscripció!


  Dates i horari: 14 de juliol de 10 a 12 h Accedeix al formulari d'inscripció!
 • TALLER: FEM EL PLA ESTRATÈGIC DE L'ENTITAT Dissenyar el pla estratègic de l'associació és més senzill del que sembla i absolutament clau per aconseguir bons resultats! En aquest taller aprendreu la metodologia indicada per a poder crear el pla estratègic, i la seva aplicació pràctica en el dia a dia: fases a seguir, variables a tenir en compte, instruments de treball, la presentació del pla i la seva execució i avaluació, tot veient exemples pràctics de plans estratègics. Docent: David Roselló Dates i horari del taller: 19, 21, 26, 28 de maig i 2 i 4 de juny de 17:30 h a 20:30 h Confirmació de la inscripció: 12 de maig Accedeix al formulari d'inscripció!

ÀMBIT PARTICIPACIÓ

 • CURS: COM FOMENTAR LA PARTICIPACIÓ DE LES PERSONES ASSOCIADES? Voleu fomentar la participació a l'associació i treure'n el màxim profit? En aquest taller s'exposaran eines i estratègies per planificar la participació, fomentar-la i gestionar-la correctament. Un cop finalitzat el curs les associacions interessades podreu sol·licitar rebre acompanyament en la posada en marxa o millora del vostre procés participatiu, per part de l'equip tècnic de Torre Jussana. Docent: Xavier Sabaté Dates i horari del curs: 28 de maig, 4, 11 i 18 de juny de 2014, de 17:30 h a 20:30 h Confirmació de la inscripció: 21 de maig Accedeix al formulari d'inscripció!
 • CURS: LIDERATGE I GESTIÓ D'EQUIPS Apreneu les eines i competències necessàries per liderar equips! Si heu de gestionar els recursos humans de l'entitat, a través d'aquest curs coneixereu recursos per desenvolupar lideratges positius i es definiran i s'entrenaran les principals competències que han de tenir les persones que lideren equips. Docent: Manel Güell Dates i horari del curs: 30 de maig, de 16:30 h a 19:30 h i 31 de maig, de 9 h a 15 h Confirmació de la inscripció: 23 de maig Accedeix al formulari d'inscripció!

ÀMBIT GESTIÓ

COMUNICACIÓ

 • CURS: COM ELABORAR EL PLA DE COMUNICACIÓ DE L'ASSOCIACIÓ? Una bona comunicació és imprescindible per a qualsevol associació. Però cal planificar-la i saber què, com i quan volem comunicar. En aquest curs exposarem com fer un Pla de Comunicació útil i efectiu, que posi la comunicació al servei de la missió de l'associació. La part teòrica es complementarà amb una part pràctica que es realitzarà a través de la plataforma de formació online de Torre Jussana. Docent: Montse Santolino i Marta Pulgar Dates i horari del curs: 16, 23, 30 de maig i 6 de juny, d'11 h a 14 h Confirmació de la inscripció: 30 d'abril Accedeix al formulari d'inscripció!
 • TALLER: COM ORGANITZAR ACTES I ESDEVENIMENTS? Coneixeu tot el que cal tenir en compte a l'hora d'organitzar un esdeveniment de l'associació? En aquest curs s'exposarà com organitzar un esdeveniment i quines eines i tècniques cal posar en pràctica per tal de planificar-lo de la manera més adequada i sostenible i aconseguir que sigui tot un èxit. Docent: Empresa Tasca i col·laboració de l'Agenda 21 Dates i horari del taller: 5, 7, 12 i 14 de maig, de 17:30 h a 20:30 h Confirmació de la inscripció: 28 d'abril Accedeix al formulari d'inscripció!

FINANÇAMENT

GESTIÓ ECONÒMICA

 • CURS: COMPTABILITAT PER A ENTITATS I Què cal saber per portar la gestió econòmica de l'entitat? Aquest curs pretén proporcionar uns coneixements clars de tota la mecànica i el procés de la comptabilitat, així com donar a conèixer diferents eines per a la previsió, el seguiment, l'avaluació i l'anàlisi dels recursos econòmics de l'entitat. La part teòrica es complementarà amb una part pràctica que es realitzarà a través de la plataforma de formació online de Torre Jussana. Docent: Irene Borràs Dates i horari del curs: 20, 22, 27 i 29 de maig, de 17:30 h a 20:30 h Confirmació de la inscripció: 13 de maig Accedeix al formulari d'inscripció!
 • CURS: COMPTABILITAT PER A ENTITATS II Voleu aprofundir en l'aprenentatge de la gestió econòmica i financera de la vostra entitat? Aquest és el vostre curs! En acabar-lo tindreu la capacitat de construir la informació i d'analitzar les dades econòmiques de la vostra associació, així com de planificar-ne els recursos econòmics i financers. Per inscriure's a aquesta formació cal haver realitzat el curs 'Comptabilitat per a entitats I' o tenir coneixements previs de comptabilitat. IMPORTANT: En aquest curs hi hauran dues sessions que es duran a terme a través de la Plataforma de formació Online de Torre Jussana. Docent: Irene Borràs Dates i horari del curs: Sessions presencials: 3, 5,12 i 19 de juny, de 17:30 h a 20:30 h. Sessions online: 10 i 17 de juny (de 18:30 h a 19:30 h. Xat obert amb la formadora) Confirmació de la inscripció: 26 de maig Accedeix al formulari d'inscripció!

FISCALITAT I LEGALITAT

Com arribar-hi Mapa

Contacta amb Torre Jussana
Tel. 932 564 118
Dl: de 16 a 20h
Dm-Dv: de 10 a 14h i de 16 a 20h
tjussana@bcn.cat
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30

Subscriu-te al butlletí TJExpress

Demana la teva formació a mida

Quines necessitats formatives teniu? Contacta'ns al 932 654 118 o a tjussana@bcn.cat
Servei disponible per a coordinadores, federacions i taules sectorials.

Torre Jussana
Centre de Serveis a les Associacions de Barcelona
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30 - 08035 Barcelona
932 564 118 | tjussana@bcn.cat
Com arribar-hi?
Avís legal